U bent hier:
HuisX

Vergelijk Beverlaan 13, Waalre

HuisX
HuisX

Beverlaan 13 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, ligging en/of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Waalre wordt ook gezien als een dure plaats.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 24% (EUR 3542 vs EUR 2864). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 6e plek van de in totaal 22 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 678 af: dat is een factor 0.9 versus de gemiddelde afwijking van EUR 731 in de wijk Verspreide huizen, Waalre. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 7ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Verspreide huizen, Waalre. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.9 of hoger in 33.6% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Beverlaan
RangstraatDe Beverlaan bezet momenteel positie 9 versus de in totaal 28 straten in Verspreide huizen, Waalre. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 14 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in May 2012 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds may 2012 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (2095) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 656 dagen. Ofwel 82% versus 26% voor postcodegebied 5581 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -4%. (315 vs 328 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs425000
Binnenopp120
Perceelopp315
BuurtnaamVerspreide huizen, Waalre
Postcodegebied5581
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsWaalre
Huidige datum26 March 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarBeverlaan , Waalre
Objectid2194169
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt