U bent hier:
HuisX

Vergelijk Saturnusstraat 45, Borne

HuisX
HuisX

Saturnusstraat 45 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -7% (EUR 1813 vs EUR 1956). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 16e plek van de in totaal 24 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 143 af: dat is een factor 0.3 versus de gemiddelde afwijking van EUR 442 in de wijk Dikkerslaan-Molenkampsweg en omgeving, Borne Centrum, 't Wensink Noord-Zuid Esch, 't Wensink Zuid. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.3 of hoger in 72.7% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Saturnusstraat
RangstraatDe Saturnusstraat bezet momenteel positie 19 versus de in totaal 24 straten in Dikkerslaan-Molenkampsweg en omgeving, Borne Centrum, 't Wensink Noord-Zuid Esch, 't Wensink Zuid. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 21 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in May 2011 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds may 2011 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (2369) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 474 dagen. Ofwel 93% versus 19% voor postcodegebied 7622 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -39%. (210 vs 346 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs179500
Binnenopp99
Perceelopp210
BuurtnaamDikkerslaan-Molenkampsweg en omgeving, Borne Centrum, 't Wensink Noord-Zuid Esch, 't Wensink Zuid
Postcodegebied7622
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsBorne
Huidige datum20 July 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarSaturnusstraat , Borne
Objectid1429439
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt