U bent hier:
OpmerkingDit object zijn wij voor het laatst in september 2013 tegengekomen. Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald
HuisX

Vergelijk Zebraspoor 229, Maarssen

HuisX
HuisX

Zebraspoor 229 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -11% (EUR 1895 vs EUR 2140). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 29e plek van de in totaal 37 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Zebraspoor
BekijkPrijshistorie
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 24%. (200 vs 161 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
meterprijs- en perceelverschil
Prijs189500
Binnenopp100
Perceelopp200
BekijkPrijspositie een kwartaal geleden. Exclusief bij HuisX.
ZoekAlternatief: meer grond en lagere meterprijs
BuurtnaamDuivenkamp, Pauwenkamp en Spechtenkamp
Postcodegebied3605
Buurtdetailszie hier
PlaatsdetailsMaarssen
Huidige datum01 April 2015
Laatste peildatum01-September-2013
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
Objectid1112031
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt