U bent hier:
HuisX

Vergelijk Beatrixstraat 28 A, Oldenzaal

HuisX
HuisX

Beatrixstraat 28 A prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 6% (EUR 2527 vs EUR 2390). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 1e plek van de in totaal 2 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Beatrixstraat
RangstraatDe Beatrixstraat bezet momenteel positie 11 versus de in totaal 20 straten in De Meijbree, Haerbroek-Scholtenhoek en omgeving. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 17 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in December 2017 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds december 2017 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (55) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 376 dagen. Ofwel 2% versus 15% voor postcodegebied 7573 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs379000
Binnenopp150
BuurtnaamDe Meijbree, Haerbroek-Scholtenhoek en omgeving
Postcodegebied7573
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsOldenzaal
Huidige datum19 August 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarBeatrixstraat , Oldenzaal
Objectid10700940
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt