U bent hier:
HuisX

Vergelijk Toldijk 1, Hekelingen

HuisX
HuisX

Toldijk 1 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, ligging en/of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Hekelingen wordt ook gezien als een dure plaats.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 17% (EUR 3547 vs EUR 3026). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 2e plek van de in totaal 5 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Toldijk
RangstraatDe Toldijk bezet momenteel positie 4 versus de in totaal 7 straten in Hekelingen-verspreide huizen, Hekelingen-Dorp. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 3 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in December 2017 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds december 2017 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (55) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 437 dagen. Ofwel 2% versus 17% voor postcodegebied 3209 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -40%. (240 vs 402 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs525000
Binnenopp148
Perceelopp240
BuurtnaamHekelingen-verspreide huizen, Hekelingen-Dorp
Postcodegebied3209
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsHekelingen
Huidige datum17 November 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarToldijk , Hekelingen
Objectid10414152
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt